Free Shipping with Min.Purchase 550k*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Double Wear Stay-in-Place Makeup

Rp 650.000 Rp 557.500
4 Reviews
1
Information

24-hour staying power.

Flawless. Natural. Matte. Unifies uneven skintone, covers imperfections with buildable medium to full coverage.

Feels lightweight and so comfortable, you won’t believe it’s super long wear.

Oil-free.

Non-acnegenic: won't clog pores, which may help avert breakouts.

Waterproof. Transfer resistant.

Lasts in hot and humid weather.

Available in Cool, Neutral and Warm undertones.

Won’t look grey on deeper skintones.

BENEFITS

SUPER LONG 24-HOUR WEAR. FLAWLESS. NATURAL. MATTE.

COVERAGE

MEDIUM-TO-FULL, BUILDABLE

FINISH

MATTE

FORMULA FACTS
  • OIL-FREE
  • TRANSFER-RESISTANT
  • DERMATOLOGIST-TESTED
  • NON-ACNEGENIC; WON'T CLOG PORES
  • FRAGRANCE-FREE
  • WON’T LOOK GREY ON DEEPER SKINTONES

Ratings and Reviews


Cut Yenizar
20 February 2019
MY HG
Foundation ini, meskipun claimnya ga oxidized, tp dikulitku yg ajaib ini tetap bikin oxidized. Krn itu aku pk shade yg lebih terang dgn yellow undertone.

Kalau aku pakenya suka di mix dgn foundation yg dewy finish. Jadi hasil akhirnya ga terlalu cakey dan awet seharian meskipun pakenya tipis² aja

Recommended
Sonja Kristianti
16 February 2019
My Holy grail Foundation
dari semua foundation yang saya coba, selalu balik lagi ke sini. bukan cuma high coverage (ini sih semua tahu) tidak terasa tebal. kalau mau tidak terlalu tebal bisa pakai sponge. satin finish di saya. tahan lama banget apalagi setelah pakai setting powder dan finishing powder. tidak cakey, tidak clog pores, tidak streaky. pokoknya suka banget.
desra mansyur
31 January 2019
Foundation terbagus!
Orang2 sih pake utk acara resmi, tapi gw pake tiap hari daann beneran stay-in place sampe balik ngantor dan ga ada cakey sama sekali..lebih suka aplikasinya pake makeup sponge. Terlihat ok sekali..
tifonia tionusa
04 January 2019
FULL COVERAGE
aku punya banyak bangett jerawat di mukaku dan merah" . Tapi pake ini semuanyaa jadi gak keliatann! Terus hasilnya matte juga ga bikin jadi cakeyy . Untuk minyak di daerah T-Zone cukup ditahan sih sama foundie ini . So this will be my favorite!!
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping