Free Shipping with Min.Purchase 550k*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

GROW Hyal B5 Toner 120ml

Rp 180.000 Rp 130.000
2 Reviews
1
Information

5-Hyaluronic Complex infuses and fills deep moisturizing into epidermis and dermis for long lasting hydration. Watery texture spreads smoothly spreads over the face with fast absorption. Vitamin B5 and B3 forms a strong moisture barrier, maintaining the optimal hydration level, while preventing any future water loss. Revitalizes and plums dull and rough skin, leaving it in radiant and plumping appearance.

How to Use

Pump 1~2 times and apply over the cleansed face and gently pat to absorb better.

Key Ingredients

Penta-Hyaluronic Acid
(Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Propyl Hyaluronate)
Infuses intensive and deep moisturizing to the skin.

Vitamin B5 (panthenol) & B3 (niacinamide)
Forms a moisture barrier on skin surface as it is applied, preventing any moisture loss and at the same time, protects skin from outer stimulation.

 

As known as moisture retaining ampoule, ultra-hydrating formula of 5-Hyaluronic Complex replenishes the skin with deep moisturizing, while retaining moisture inside with visibly improved plumpness and radiance.  Special jelly-like texture adheres tightly to the skin for intensive hydration and nourishing, improving fine lines, flakiness, and tightness from dehydration. High concentration of hyaluronic acid restores youthful hydration to dry skin, while vitamin B5 and B3 retains maximum level of moisturizing.

How to Use

Squeeze out 2~3 droplets and apply over the face after toning.
Gently pat to absorb better.

Key Ingredients

Penta-Hyaluronic Acid
(Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Propyl Hyaluronate)
Infuses intensive and deep moisturizing to the skin.

Vitamin B5 (panthenol) & B3 (niacinamide)
Forms a moisture barrier on skin surface as it is applied, preventing any moisture loss and at the same time, protects skin from outer stimulation.

 

 

Ratings and Reviews


Chita Putri
09 February 2019
Verified Buyer
Another Hydrating Toner
Sudah 3 hari pemakaian dan cocok! I was surprised at the very first try, ternyata teksturnya gak terlalu cair kayak toner toner gitu. Buat aku teksturnya ini hampir mirip kyak Lotion Toning dan cocok di slot hydrating toner. 2 pump aja cukup banget melembabkan muka aku! dan LGH seri ini masuk ke dalam another Hydrating Toner favorite akuu! :)
Yunidha Damas Astrini
17 December 2018
Verified Buyer
Like it
buat yang cari lg hydrating toner, this is a very good option. bisa dipake buat 7 step skincare method tanpa kerasa berat di muka. produk lee gee haam yang seri GROW ini memang terinspirasi dari alam gitu jadi baunya emang ala ala herbal, tapi setelah di pat pat ke muka dan kering, baunya udah hilang kok.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping