Free Shipping with Min.Purchase 550k*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Jeju Fresh Aloe Soothing Gel 99% (300ml)

Rp 109.000 Rp 75.000
6 Reviews
1
Information

This face & body multi soothing gel makes skin healthy and moisturizes it by activating the skin's own vitality with aloe vera from the pristine Jeju island. It moisturizes and soothes dry, irritated skin with its rich moisture.

Moisturizing and soothing gel for face and body.
Squeaky clear gel type, leaving no heaviness or stickiness.
Mild and relaxing Aloe fragrance.
Release appropriate amount on the body and face whenever it needs, pat gently for penetration.

Suggested Use

Whenever the skin feels dry, dispense an adequate amount and apply gently on your face and body. Lightly pat for absorption

Ratings and Reviews


Valencia Sahanaya
17 March 2019
Top Reviewer
The Saem
produk ini bagus hampir mirip dengan produk tetangga.. tpi soal packaging lebih suka si the saem ini
RIRIN PRAYOGO
01 March 2019
Top Reviewer
Adem
Kalo pake ini rasanya Seger, adem dikulit. Tapi efek melembabkan masih kurang. Bisa untuk rambut juga.
Dea Indah Purnama
25 December 2018
Verified Buyer
1st Favourite
Ini aloe pertama dan langsung jadi aloe vera yang paling aku suka,paling cocok paling enak,pokonya paliiing the best, always repurchase dah habis 3 jar.next beli yang ke 4
Ivy Netasya
12 November 2018
Verified Buyer
The saem
Produk ini enak banget,bikin kulit adem dan bagus juga untuk rambut, so far pakaian the dawn Aloe Vera very nice
Chris Naomi
28 May 2018
Verified Buyer
Baunya....
Katanya ini gak mengandung alkohol (gak kayak merek tetangga) tapi kok baunya masih lebih enakan merek tetangga yaa kalo menurutku....
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping