Free Shipping with Min.Purchase 550k*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

NAKED3 Palette

Rp 850.000 Rp 685.000
4 Reviews
*Item ini adalah item FAST PRE-ORDER 28 JAN 2019
*ESTIMASI READY: H+5 dari PO close
*Apabila order bersamaan dengan item yang ready
(tidak ada mark "FAST PO") dalam 1 invoice, maka seluruh item dalam invoice tsb akan dikirim berbarengan saat item PO tiba.
*Jika ingin item READY STOCK dikirim terlebih dahulu, silahkan order pisah invoice.
1
Information
Experiment with 12 NEVER-BEFORE-SEEN (and insanely beautiful) rose-hued neutrals—from pale, shimmery pink to deep black matte with rosy red micro-glitter.
Choose from every finish imaginable: ultra-smooth mattes, gorgeous pearls and glimmering metallics.
From the palest, shimmery pink to deep, warm black, these neutrals will make you want to get Naked all over again.
Every shade features our Pigment Infusion System™, the proprietary blend of ingredients that gives each shade its velvety texture, rich color, serious staying power and blendability. 

Naked3 includes a NEW double-ended shadow/blending brush AND an Eyeshadow Primer Potion sampler with resealable samples of all four formulas (original, Sin, Eden and Anti-Aging).

Each sample holds about a week's worth of Primer! 

Our art-school-inspired tin case is a gorgeous rose-gold color (a subtle hint at the shades inside).

Embossed on top with a big "Naked3" and cool facets that beg to be touched, it's sure to inspire lots of jealous stares. 

What You See Is What You Get:

Strange (pale neutral pink matte-satin)
Dust (pale metallic pink shimmer w/iridescent micro-glitter)
Burnout (light pinky-peach satin)
Limit (light dusty rose matte)
Buzz (metallic rose shimmer w/silver micro-glitter)
Trick (light metallic pinky-copper shimmer w/tonal micro-sparkle)
Nooner (medium pinky-brown matte)
Liar (medium metallic mauve shimmer)
Factory (pinky-brown satin)
Mugshot (metallic taupe shimmer w/slight pink shift)
Darkside (deep taupe-mauve satin)
Darkheart (smoky black matte w/rosy red micro-sparkle).

Fill Weight: 12 x 1.3 g / 12 x 0.05 oz

 

Ratings and Reviews


Arin Yustiana
31 December 2017
Eye shadow palette terfavorit - Urban Decay Naked 3
Warna warnanya cute..rosy pink nude..aaaaah gorgeous pokoknya. Tengah malem buka web beautyhaulindo langsung masuk keranjang belanja bersama produk lainnya dan langsung transfer, pagi tgl 30 barang udah dikirim..dan pagi hari ini barang sampe rumah..seperti biasa prosesnya selalu tercepat dan memuaskan❤
tio fanny
27 July 2016
the love of my life
Rosy tone my love, Urban Decay seperti biasa warnanya pigmented, easy to blend, dan gampang banget dibaurin setiap warnanya. Palette fav karna dari packageing aja mewah dan warnanya yang rosy tone superb cantik
Ariella Limanjaya
02 April 2016
Naked 3 - my first naked palette
Palette naked 3 ini sekilas keliatan nya cuman warna pink aja ya, tapi....jangan kuatir, soalnya, gak cuman pink aja... bisa buat warna netral juga loh... tinggal dipake dan mix match yang bagian wrn coklat nya ☺
Kombinasi warna di palette kayak gini juga jarang ada di merk lain.
Pigmented-bagus pastinya, kan naked ini keluaran urban decay, jadi ga usa kuatir warna ga keluar atau susah di baur, tenang aja....
Kalau soal ketahanan di mata, kulitku jenisnya oily, kalau pake primer sebelumnya sih bisa tahan seharian. Gak berubah sm sekali. Tapi kalo ga pake primer, di mataku sekitar 5 jam an mulai ada yg pudar sedikit warna nya...
Masi ok kan 5 jam? Hehe...
Ira Natalia
01 April 2016
Gorgeus Shades Ever!
Suka bgt sama shades UD kali ini, tone nya lebih ke rosy and peach, cocok buat everyday looks & smokey looks also. Shades favoritku Burnout & Darkside.
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping