Free Shipping with Min.Purchase 550k*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

(NO BOX) The POREfessional Face Primer

Rp 460.000
4 Reviews
Sold Out! Notify Me When Restock
Information

What it is:
A professional balm that minimizes the appearance of pores. 

What it does:
Quickly minimize the appearance of pores and fine lines and help makeup stay put with this priming phenomenon. The silky and lightweight formula can be worn under makeup to create a smoother-than-smooth canvas or used throughout the day to mattify shine and touch up problem areas. It’s so translucent, no one will know you’re wearing anything! 

What else you need to know:
The oil-free formula contains vitamin E, which is known to protect skin from free radicals.

Ratings and Reviews


tifonia tionusa
04 January 2019
THE BEST PRIMER
Sumpah pori" aku gede banget dan ini berhasil nahan pori" aku . Jadi pas make up gak keliatann pori"nya kalau ga pake foundie . Aku suka banget sama produk inii walaupun emang harganya mahal banget tapi produk ini bisa nutupin pori" aku nyampe ga keliatan jadi pasti akan repurchase lagi ! Oiya dia juga tersedia dalam beberapa size jadi cocok banget yang mau travel dan yang mau full sizenya
Rininta Saffira
24 August 2016
One of the best primer
Beneran bikin halus muka dan bisa nahan minyak, tapi kalo lg ngelupas kulitnya ngga akan ketutup
Helfi Haidelai
04 April 2016
so damn good
My favorite face primer! Ini ga gitu mahal and it makes my skin super smooth (poreless) and it's the key for flawless coverage.

USE:
Ini kayak cream tapi lumayan gitu, gampang di spread dan bikin permukaan kulit superrr halus. Jadi pas pake foundation lebih enak juga.

PROS:
1. It works! Muka jadi alus banget dan semua pori pori jadi ga kelihatan.
2. Makeup jadi mulus banget and flawless

CONS:
1. Doesn't spread. Cuma cover a small area. Jadi sekali pake butuh lumayan banyak.

TIPS:
Pake primer ini di area yang gampang berminyak. Contoh: di jidat, bawah mata dan sekitar pipi.

I lovee this primer and I've purchased it twice. Fave primer!
Ken Shaskia
02 April 2016
Favorite!
Ini salah satu priner favorite ku, nahan minyak di muka oily ku sampe seharian dan nutupin pori pori ku yang besar di sekitar pinggir hidung. Hrganya emang mahal, tapi sebanding sama kualitasnya. Selain itu kemasannya lucu lagi;)
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping