Free Shipping with Min.Purchase 550k*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Photo Focus Foundation

Rp 110.000
3 Reviews
1
Information

Your skin, only better. Our new high-performing, skin-perfecting foundation underwent major road testing under seven different photo lighting conditions to deliver flawless camera-ready makeup every time. Specially made with a matte, light-diffusing complex to give your skin #nofilter perfection. 

  • High-performing, breakthrough formula
  • Featuring light-adjusting complex to help prevent white cast in photos
  • Tested under 7 light conditions with and without the use of flash

Ratings and Reviews


Mirra Aghnia Wiraatmadja
04 January 2019
Bagus banget! Tapi....
Baunya.. kayak cat tembok. Kalau yang sensitif sama bau-bau aneh lebih baik cari yang lain. Baunya sih hilang total setelah kurleb 5-10 menit dipakai (kebantu banget kalau ada wangi yang nutupin dari powder/setting spray)

Tapi kalau bisa melewati tantangan utama (baunya), congrats! Foundation ini bagus! Udah gitu murah banget lagi gak sakit hati kalau habis hehe. Coverage medium to full, finish nya gak full matte ya lebih kearah satin tapi bagus jadi terlihat natural, dan gak oxidize. Buat kulit berminyak ok tapi lebih baik pakai primer/powder (or both, tergantung kulit kamu) biar bisa tahan lebih lama.

Aku pakai shade Cream Beige, sejauh ini menurutku setara dengan :
Maybelline FitMe 220
TooFaced BTW Natural Beige

Berarti jatuhnya MAC NC30 ya, cuma walaupun shade nya setara, di banding dua contoh diatas si WW ini undertone nya sedikiiiit lebih peach/red gitu di aku, FitMe lebih neutral, TF lebih warm (best sih).

Semoga membantu untuk para calon pembeli hehe

(kalau gak yakin shade apa coba cari perbandingan sama yang udah ada di koleksi kamu pakai findation.com)


Rate 4/5 karena bau nya gak enak.
Beli di BeautyHaul ya guys! Harga bersaing, pengiriman gercep :)
Natasha Amanda
22 March 2018
Gorgeous!
I got mine in Soft Ivory which is one shade brighter than my actual skin tone, but I definitely can handle it with a bronzer or a darker powder. This foundation has a matte finish which is a plus plus point for me! The only thing I dislike is the sMeLL. It smells exactly like chemicals, urgh.

Thankyou anyway for Beauty Haul Indo for the superb service!
Shania Rachel Anarki
05 January 2018
THANKS BEAUTYHAUL
nyampe foundationnya dengan selamat dan cepat, mana harga murah trus suka diskon lagi. thanks a looottt
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping