Free Shipping with Min.Purchase 550k*
Authentic Product
Category
Brands
Brands

Photo Focus Foundation

Rp 110.000 Rp 95.000
6 Reviews
1
Information

Your skin, only better. Our new high-performing, skin-perfecting foundation underwent major road testing under seven different photo lighting conditions to deliver flawless camera-ready makeup every time. Specially made with a matte, light-diffusing complex to give your skin #nofilter perfection. 

  • High-performing, breakthrough formula
  • Featuring light-adjusting complex to help prevent white cast in photos
  • Tested under 7 light conditions with and without the use of flash

Ratings and Reviews


Dyah Ayu
17 February 2019
THE BEST
the BEST foundation that I've ever tried. hasilnya se flawless itu, terutama kalau dipake untuk foto. beneran nggak ada flash back. minusnya adalah packagingnya, akan lebih bagus kalau pake pump sih.
Raisa Sungkar
29 January 2019
ONE OF MY FAVO!
One of the best drugstore foundation out there, tbh the first brand that made me buy twice
desra mansyur
25 January 2019
Best!
Foundie yg lsg menutupi pori, matte, ga cakey dan stay on ampe kurleb 12 jam *workingmoms :)
Mirra Aghnia Wiraatmadja
04 January 2019
Bagus banget! Tapi....
Baunya.. kayak cat tembok. Kalau yang sensitif sama bau-bau aneh lebih baik cari yang lain. Baunya sih hilang total setelah kurleb 5-10 menit dipakai (kebantu banget kalau ada wangi yang nutupin dari powder/setting spray)

Tapi kalau bisa melewati tantangan utama (baunya), congrats! Foundation ini bagus! Udah gitu murah banget lagi gak sakit hati kalau habis hehe. Coverage medium to full, finish nya gak full matte ya lebih kearah satin tapi bagus jadi terlihat natural, dan gak oxidize. Buat kulit berminyak ok tapi lebih baik pakai primer/powder (or both, tergantung kulit kamu) biar bisa tahan lebih lama.

Aku pakai shade Cream Beige, sejauh ini menurutku setara dengan :
Maybelline FitMe 220
TooFaced BTW Natural Beige

Berarti jatuhnya MAC NC30 ya, cuma walaupun shade nya setara, di banding dua contoh diatas si WW ini undertone nya sedikiiiit lebih peach/red gitu di aku, FitMe lebih neutral, TF lebih warm (best sih).

Semoga membantu untuk para calon pembeli hehe

(kalau gak yakin shade apa coba cari perbandingan sama yang udah ada di koleksi kamu pakai findation.com)


Rate 4/5 karena bau nya gak enak.
Beli di BeautyHaul ya guys! Harga bersaing, pengiriman gercep :)
Natasha Amanda
22 March 2018
Gorgeous!
I got mine in Soft Ivory which is one shade brighter than my actual skin tone, but I definitely can handle it with a bronzer or a darker powder. This foundation has a matte finish which is a plus plus point for me! The only thing I dislike is the sMeLL. It smells exactly like chemicals, urgh.

Thankyou anyway for Beauty Haul Indo for the superb service!
Cart



Your shopping cart is currently empty

Subtotal
Rp 0
Checkout Take Me Shopping